Trencant estereotips

Uns dels objectius de la Federació Internacional de Marxa Nòrdica, INWA, és la divulgació d’aquesta activitat física arreu del món. A Catalunya, l’Associació Esportiva Nordic Walking Catalunya, AENWC, fa aquesta tasca mitjançant esdeveniments com els celebrats aquest diumenge 18 de juny de 2017,  participant en la festa de l’Esport organitzada per l’ajuntament de Sant Just Desvern i amb el suport d’una empresa especialitzada en la marxa nòrdica, Bendhora.

La marxa nòrdica de vegades està relacionada amb una activitat per a gent adulta. Doncs, en aquest esdeveniment esportiu hem pogut constatar que no ha estat així. Els més joves han tingut l’oportunitat de provar-la mostrant un gran interès i passar-ho d’allò més bé,  com així ho van fer entre altres, les patinadores del Patinatge Artístic de Sant Just.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s