Caminar de nit

pepbarberafigaro1   10a caminada nocturna-Les Guilles
525 persones caminant de nit pel Figaró…i alguns fent marxa nòrdica. Va ser un repte, entre altres coses perquè el recorregut tenia un desnivell considerable, amb molta xafogor al principi que ens va fer suar més del normal. Després quan el cel es va anar fent fosc vam comprovar que això de caminar de nit no és cosa fàcil tot i anar “il·luminats”. La sensació de no saber, millor dit de no veure més enllà del que tens davant va produir algun petit ensurt sense cap conseqüència greu, cosa la qual va posar en evidència la dificultat d’anar a fosques. Tampoc vam tenir l’ajut de la Lluna. Així doncs i deixant a part la presa d’algun participant per arribar al més aviat possible, que va posar en perill a la resta, quan decidim emprendre una ruta nocturna caldrà que extremem les precaucions i agafar-s’ho amb molta calma.

pepbarberaelfigaromontmany

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s