Festa de l’esport a Sant Just Desvern

cartell_festa_esport pepbarberafestaesport1 pepbarberafestaesport2

Ahir diumenge va tenir lloc la festa de l’esport de Sant Just Desvern que va acollir sota el lema “Juguem amb valors” a entitats i clubs esportius del municipi i per primera vegada la marxa nòrdica representada per Logo-INWA-Catalunya-10-anys i bendhora. La festa adreçada a nens entre 4 i 15 anys va tenir molt bona acollida i el nordic walking va despertar entre aquest col·lectiu molta curiositat.
Això de caminar amb bastons va ser tot un repte, però també una sorpresa veure com la majoria de nens ,que encara no tenen els mals hàbits posturals i de caminar que tenim els adults , assimilaven la tècnica amb certa rapidesa. Toca el material, experimentar amb petits exercicis i jugant els van portar a conèixer una nova activitat desconeguda per ells.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s