Els beneficis de la marxa nòrdica

 

pepbarberaxerradaesplugues1    pepbarberaxerradaesplugues2

Fa un any l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat va engegar un programa per promoure l’activitat física  mitjançant la marxa nòrdica. S’han fet una pila d’activitats , per una banda iniciacions i per una altra banda recorreguts per poder posar en pràctica els coneixements adquirits. I avui, abans d’acabar el primer semestre de l’any s’ha fet una xerrada conduïda amb molt d’encert pel Marc Moreno, per poder explicar amb una mica més de profunditat els beneficis d’aquesta activitat, a la biblioteca Pare Miquel. Els assistents, alguns ja fidels i altres de nou han quedat molt satisfets i amb ganes de poder seguir practicant-la amb una major assiduïtat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s