Començar de zero

Aprendre des del principi té les seves dificultats,  però segurament és la millor manera d’assolir bons resultats. Conceptes  i  materials nous ens acompanyen quan iniciem una nova activitat com la marxa nòrdica. El passat diumenge 7 d’abril,  els treballadors i pacients de l’hospital Clínic de Barcelona  ho van poder  experimentar  al bell mig de la ciutat, al parc de la Ciutadella. Els quasi quaranta participants van poder provar que incorporar uns bastons específics al caminar  aplicant una tècnica determinada,  els pot ajudar a millorar el seu estat físic amb un esforç assequible  a cadascun. Aquest esdeveniment ha estat una iniciativa de l’hospital Clínic per celebrar el dia de l’activitat física del  6 d’abril i incentivar l’exercici físic, amb la col·laboració de l’Alicia, instructorainwa    , i el suport de bendhora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s