La importància de la postura

La importància de la postura del nostre cos al caminar  ens pot ajudar a millorar la nostra salut.  La marxa nòrdica ens ajuda a prendre consciència de com ens posicionem quan caminem, i així ho van poder comprovar els participants del taller sobre exercici físic que es va celebrar ahir al hospital de Mataró dins de la jornada “Estil de vida i càncer”. Durant gairebé una hora, pacients, familiars i personal sanitari se’n van donar compte dels mals  hàbits posturals  que es van adquirint al llarg de la vida. Explorar i experimentar el nostre cos quan es mou va ser tot un al·licient  per descobrir que aplicant petits canvis podem assolir  una postura correcta per sentir-nos millor. Gràcies a la Marina i a l’Albert .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s