EXPERIMENTAR

pepbarberadiba1

Experimentar  i tastar la marxa nòrdica és el que van fer els treballadors, treballadores, familiars, amics i amigues de la diputació de Barcelona, amb un objectiu ben clar, potenciar l’activitat físico esportiva dins el món laboral. Aprofitant la matinal esportiva d’aquest passat diumenge amb  cursa i caminada, que es va desenvolupar en un entorn magnífic  com és la torre Marimon de Caldes de Montbui.

Gairebé més de quaranta persones van voler experimentar això de caminar amb bastons. Gràcies al suport d’Inwa, els participants  van tenir ocasió de familiaritzar-se amb la tècnica durant quasi dues hores. Amb una iniciació prèvia i després durant un recorregut de 6 km, molt adient per aquesta disciplina , en els quals es van trobar diferents tipus de terreny i un desnivell moderat que va ajudar a donar-se compte de l’ utilitat  dels bastons. En definitiva, ja ens esperen l’any que bé.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s