SENSACIONS

pepbarbera19316aQuasi se’m havia oblidat que la pluja existia. Després de dies, setmanes i mesos sense ploure ni una mica, ho va decidir fer-ho aquest dissabte passat mentre vàrem fer la tercera sortida de marxa nòrdica de l’Ajuntament d’Esplugues  de Llobregat. Vam experimentar noves sensacions, bé, mullar-se mentre plou no és nou, però sentir l’agradable sensació de les gotes fredes de la pluja que a estones va ser intensa, segurament a alguns ens va ajudar a reforçar a assolir els objectius de sortir a fer exercici. I també tots vam comprovar les dificultats afegides de ploure per poder exercitar correctament la tècnica. Bassals, fang i terres relliscosos ens van acompanyar  durant tot el recorregut, tot i així… benvinguda pluja!!!

pepbarbera19316b

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s