SENTIT COMÚ

Fer servir el sentit comú a vegades és tan obvi que ens oblidem de fer-ho. Això és el que d’una manera clara , entenedora i propera va exposar ahir dijous la Cristina González  en la seva xerrada sobre l’exercici físic en la rehabilitació del càncer que va tenir lloc al Hospital Clínic de Barcelona. Amb exemples entenedors i aportacions de dades contrastades amb fets reals va explicar que la incorporació d’exercici físic en la vida dels pacients de càncer està ajudant a millorar la qualitat de vida d’aquestes persones, això sí, acompanyat d’un programa i fent l’exercici més adient , o millor dit, el que cadascun o cadascuna més li agradi. Aquesta xerrada que encara que anava dirigida a tothom, va tenir majoritàriament un públic femení i es va poder fer gràcies a l’associació “GAMIS” i amb la col·laboració de l’Alicia Rovira. En el següent enllaç : http://4trebol.com/rehabilitacion-oncologica/ , hi trobareu molta més informació. Gràcies!

pepbarberaxerrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s