PLA “B”: MARXA NÒRDICA INDOOR AL CAP DE SANT JUST DESVERN

A vegades les coses no surten com un vol. Tot i que avui no feia un dia esplèndid, la pluja ha arribat en el moment més inoportú, just quan començàvem un tastet de marxa nòrdica per al personal sanitari de l’àrea bàsica de Sant Just Desvern. Cap problema. Improvisar la sessió dins del Cap ha estat tot un repte. No hi havia arbres, pedres o sots però sí que hi hem trobat columnes, portes o bancs que han fet que assolíssim l’objectiu mitjançant aquest “plaB”: iniciar la marxa nòrdica a Sant Just. L’acte d’avui ha estat el preludi del que tindrà lloc el dia 7 d’abril vinent , dins de la setmana de l’activitat física , la  VI caminada popular que organitza  l’ Institut Català de la Salut i l’Ajuntament, aquests organismes han decidit apostar per la marxa nòrdica  com activitat física saludable de la mateixa manera que ja ho estan fent en altres municipis.

pepbarberacap3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s