BARCELONA MAGIC LINE I MARXA NÒRDICA

 

BARCELONA MAGIC LINE I MARXA NÒRDICA

Aquest passat diumenge 28 de Febrer es va celebrar la 3a edició de la BML. Organitzar un esdeveniment d’aquestes dimensions és un repte molt gran. Cal felicitar als organitzadors no tan sols pel esforç sinó pels objectius assolits, d’assistència i econòmic. Si parlem de la gent que hem escollit de fer-la amb la modalitat de marxa nòrdica és evident que cada vegada més  som més els marxaires. Tot i què no es tracta d’una cursa competitiva però sí d’una caminada, ens podem fer varies preguntes com a reflexió per futurs esdeveniments que englobessin només la marxa nòrdica i poguessin  tenir unes dimensions considerables, o no. Per exemple, quina és la distància ideal ? quin és el millor recorregut? asfalt? senders? pistes? la platja? una barreja de tot? una participació massiva, dilueix la tècnica? caldria jutges en el cas d’una cursa?…Bé, caldrà anar-hi pensant perquè desprès d’aquest diumenge i altres esdeveniments que es van celebrant sembla que això s’anima…

pepbarberabml16

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s