2016: torna la marxa nòrdica a Esplugues de Llobregat

pepbarberaesplugues2016gener

L’ajuntament d’Esplugues segueix apostant per l’activitat física. Després d’haver tancat l’any passat un programa de sessions d’iniciació a la marxa nòrdica amb molt d’èxit, n’enceta un de nou amb la incorporació  de nous recorreguts urbans i semi urbans aprofitant el parc de Collserola per posar en pràctica els coneixements de la tècnica d’aquesta disciplina. Aquest darrer   dissabte  s’ha fet una primera sessió de gairebé 7km i  uns 190 metres de desnivell que ha servit per a la majoria de participants per retrobar-se amb els bastons de nordic walking i per altres per tenir un primer contacte. Al final, com sempre instructors i marxaires contents d’haver assolit els objectius.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s