Cursa de marxa nòrdica “Camins al Bac”

pepbarberacaminsalbac5

El diumenge  6 de setembre de 2015 es va celebrar la 1a  edició de la cursa de marxa nòrdica al Figaró-Montmany. En un recorregut de 10 km d’una gran bellesa,  la cursa va combinar elements com l’asfalt, el riu, pista de terra, pujades, corriols, baixades vertiginoses,  etc… En definitiva,  un traçat molt variat sobretot pensat per la cursa de trail running que  es celebrava paral·lelament. Són els principis de la marxa nòrdica com a modalitat esportiva-competitiva. Tots sabem,       que organitzar un esdeveniment com aquest és una tasca que requereix molts esforços i és un èxit incloure la marxa nòrdica però, estaria molt bé en un futur no molt llunyà, poder dissenyar un circuit més adient per aquesta activitat física.

pepbarberacaminsalbac1pepbarberacaminsalbac6pepbarberacaminsalbac2pepbarberacaminsalbac4pepbarberacaminsalbac3

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s