Tècnics esportius en marxa nòrdica

pepbarberaciate1

El passat dissabte 13 de juny de 2015 va tenir lloc la darrera jornada del curs d’iniciació a tècnic esportiu en la modalitat de marxa nòrdica, organitzat per l’Associació Esportiva Nordic Walking Catalunya, i que s’ha celebrat al llarg de sis mesos a l’Escola Catalana de l’Esport.

Han participat deu alumnes procedents de diversos punts de Catalunya, i que havien estat iniciats al nòrdic walking per diversos instructors de la INWA. El curs ha tingut una càrrega lectiva de 50 hores, dividides en 15 hores corresponents al bloc comú, i 35 hores corresponents a l’específic de marxa nòrdica.

Els alumnes han realitazat tres excel·lents treballs col·lectius de final de curs, amb el que obtindran la certificació del Consell Català de l’Esport, reconeguda com a Nivell I de INWA, i que els permetrà accedir al curs d’instructor. A causa de l’exit de l’estructura del model formatiu – una jornada al mes durant sis mesos- i l’interés que està despertant, ja s’han anunciat les dades per la quarta convocatòria del curs que es desenvoluparà durant el primer semestre de l’any que ve.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s